• Eskilstuna United

Elin Rombing tillbaka i UnitedIdag har Elin Rombing skrivit på ett nytt avtal för säsongen 2020 med Eskilstuna United. Hon återvänder efter ett år i KIF Örebro. Elin lånades ut till KIF Örebro under säsongen 2019. Där spelade hon 20 matcher i OBOS Damallsvenskan.


Elin Rombing om det nya avtalet:

”Det känns bra att vara tillbaka i United. Jag har haft ett år med den speltid jag behövde för att kunna ta nästa steg här hemma i Eskilstuna.”


Magnus Karlsson kommenterar det ny avtalet:

”Vi välkomnar Elin tillbaka till United. Kontinuitet i den meningen att vi känner Elin och Elin känner oss väl. Därmed blir startsträckan kort både vad gäller att komma in i gruppen, förståelse för vår miljö och vårt sätt att spela”.


Elin kom till Eskilstuna United 2013 från Dunkers IF. Hon anslöt till föreningens F19-lag och var med under framgångsåren 2016 och 2017, när laget vann F19-SM två år i rad. Debuten i OBOS Damallsvenskan skedde i seriepremiären säsongen 2016, hemma mot Djurgårdens IF FF. Sedan debuten noteras Elin för 51st allsvenska matcher.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup