• Eskilstuna United

LUNDBERG KLAR FÖR TVÅ ÅR TILL I UNITED


Foto: Morgan Nyberg Boussard

Eskilstuna United och Emelie Lundberg har skrivit ett nytt 2-årsavtal. Emelie stannar därmed mellan stolparna på Tunavallen över säsongerna 2020 och 2021.


Emelie om det nya avtalet:

”Det känns väldigt bra att förlänga med klubben som jag tillhört i 11 säsonger och ser verkligen fram emot de kommande två åren. Jag har utvecklats här och känner att jag kan ta ytterligare steg både i min utveckling och min karriär. Jag hoppas att jag får fira många nya poäng både på Tunavallen och de andra arenorna i OBOS Damallsvenskan”.


Magnus Munken Karlsson om Emelies nya avtal:

”Emelie tillhör kategorin kulturbärare i vårt lag. Lokalt utbildad spelare med stark koppling till Eskilstuna. Detta faktum tillsammans med en väldigt stark säsong under 2019 gör att jag är väldigt tillfreds med att vi skall spendera ytterligare 2 år tillsammans. Vi delar ambitionsnivå och syn på framtiden”.


Hittills har Emelie spelat 172 tävlingsmatcher för Eskilstuna United.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup