• Eskilstuna United

UNITED FÖRSTÄRKER LEDARSTABEN

Uppdaterad: 28 nov 2018

Inför säsongen 2019 förstärker Eskilstuna United ledarstaben runt A-laget och den elitförberedande verksamheten med Martin Skogman.


Magnus Karlsson, Eskilstuna United: ”Vi är glada att kunna presentera Martin som en del av vårt ledarteam. Med en gedigen fotbollsbakgrund, inte minst inom damfotbollen. Vi förstärker oss både numerärt och kompetensmässigt. Detta stärker Eskilstuna United i vår strävan att erbjuda spelarna en bra utvecklingsmiljö och höja kvaliteten i fotbollsutbildningen”.


Martin kommer senast från KIF Örebro. Tidigare har Martin även tränat Eskilstuna Citys herrlag. Martin har skrivit på ett tvåårskontrakt med Eskilstuna United.


Martin Skogman: ”Jag ser väldigt mycket fram emot att få jobba med en så stark spelartrupp och vara en del av Uniteds ledarteam. Framförallt är det lockande att få vara i ett team av ledare med en så tydlig vision av att jobba tillsammans med utveckling av spelare och spelidé. Personligen tycker jag det ska bli väldigt roligt att få jobba på Tunavallen och i Eskilstuna igen. Det är en miljö jag trivdes väldigt bra i förra gången. jag längtar redan till att träningarna skall köra igång”.


Vi hälsar Martin välkommen.


  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup