• Eskilstuna United

ESKILSTUNA UNITED HAR GJORT KLART MED 2018 ÅRS FEMTE NYFÖRVÄRV


United har gjort klart med mittfältaren Lisa Dahlkvist som närmast kommer från Örebro. Hon har skrivit ett avtal över säsongen 2019 med United.


Lisa Dahlkvist, är ny spelare i United och kommer att förstärka mittfältet. Hon kommer närmast från damallsvenska Örebro.


Lisa har spelat över 130 landskamper för Sverige och har tre mästerskapsmedaljer.

Jag är glad över att få bli en del av Eskilstuna United. Klubben har visat stort intresse och det betyder mycket för mig.


Det avgörande faktorerna är Eskilstunas visioner om framtiden. Jag känner att hela organisationen siktar mot samma mål. 


Jag ser mig själv vara en av pusselbitarna i satsningen och jag längtar tills jag får dra på mig United tröjan! Säger Lisa Dahlkvist


I Lisa Dahlkvist får United in en mycket erfaren spelare av absolut högsta nivå. Vi har haft en mycket bra dialog med Lisa under en längre tid och är självklart mycket glada att hon väljer att spela för United.


Lisa har mycket höga ambitioner både för egen del och för laget och med all hennes erfarenhet och kunnande är vi övertygade om att hon har massor av att tillföra United både på plan och utanför.


Det känns bra att vi har fått denna värvning i land och vi ser med stor tillförsikt fram emot säsongen 2018 och att se Lisa spela i United tröjan, säger Johan Bennäs

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup