• Eskilstuna United

Felicia månadens spelare

Efter en stark mittendel av säsongen för sitt lag och bl.a sju gjorda mål på sina femton framträdanden i årets OBOS Damallsvenskan har Eskilstuna United DFFs Felicia Rogic vunnit majoriteten av juryns röster och titeln Månadens spelare för juli/augusti.

- Jag är väldigt glad över att bli utnämnd till månades spelare. Spontant känns det som en fin utmärkelse, eftersom det finns många bra spelare i OBOS Damallsvenskan, kommenterar en glad Felicia om utmärkelsen.

Förutom titel och ära får hon en check på 10,000kr från Svenska Spel att skänka till valfritt samhällsengagerande projekt. - Jag vill skänka pengarna till ”Ronjabollen”, som ligger under klubbens större samhällsprojekt Hjärta United. Ronjabollen är vårt integrationsprojekt som riktar sig till tjejer 8-14 år. För mig känns det viktigt att de arbetet kan fortsätta med bästa möjliga förutsättningar, berättar Felicia om Svenska Spels pris.

Månadens spelare i OBOS Damallsvenskan utses av en jury bestående av ligans samtliga lagkaptener, Stefan Edberg (Svenska Spel), Peter Backe (tv4) och Daniel Kristiansson (tv4).

📸Foto: Bea Jakobsson (Fotograf BeaJakobsson) #svenskaspel #cmore #obosdamallsvenskan #helavägen

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup