• Eskilstuna United

FREDRIK BERNHARDSSON NY ASSISTERANDE TRÄNARE

Eskilstuna United har anställt Fredrik Bernhardsson som ny assisterande tränare. Samtidigt tillträder Fredrik tjänsten som Fotbollsinstruktör-NIU på Rekarneskolan. Avtalet med Eskilstuna United är skrivet på två år.Magnus Karlsson:

”Vi har lyckats rekrytera en tränare med gedigen erfarenhet av spelarutveckling i elitfotbollsmiljöer. Fredrik är driven och ambition tränare. Med koppling mot Rekarneskolan förstärker vi oss i vårt arbetssätt och stödjer vår strategi om långsiktighet i spelarutbildningen. Vi delar värderingar och jag är glad att vi fått till en helhet som tagit oss i mål i den här processen”.


Fredrik Bernhardsson:

”Jag ser fram emot en ny nivå och ett nytt steg i min utveckling. Jag har fått en bra bild av föreningen och dess möjligheter. Det finns en tydlig idé om utveckling av spelare som jag ser att jag kan bidra till. Jag gillar också beskrivningen av arbetssättet och fördelningen av roller och ansvar i ledarteamet.


Fredrik är 46 år och kommer från Uppsala. Han har jobbat heltid med fotboll de senaste 7 åren i Sirius Akademi och IK Uppsala Fotboll.


På CV:et finns b la:


- ansvarig huvudtränare Sirius Akademi U14 - chefstränare Sirius Akademi, U12-U15 - Sportchef och huvudtränare Sirius damlag - Sportchef och huvudtränare IK Uppsala Fotboll

- F17/F19 tränare och coach IK Uppsala Fotboll (1 år)

- NIU pojk/flick på Celsiusskolan i Uppsala (6 år)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup