• Eskilstuna United

Hjärta United vinnare av Henrik Lundqvists 30/30 Fonden
Av över 1 000 föreningsbidragsansökningar från hela idrotts-Sverige, så är Hjärta United en av de 30st vinnarna i Henrik Lundqvists & Unibets 30/30 Fonden stipendet för 2020. " - Vi är oerhört hedrade, stolta och glada över uppmärksamheten att vinna Henrik Lundqvists & Unibets 30/30 Fonden. Konkurrensen bland över1 000st bidrag runt om i landet var väl inte direkt lätta att konkurrera mot. Detta ger oss ännu en gång ett kvitto på att vi gör rätt saker, samt att vårat samhällsansvar inom Care United, Work United och Ronjabollen är stora samhällsutmaningar som vi inte klarar av att glidtackla ensamma. Till hjälp har vi Eskilstuna kommun, flera förvaltningar & myndigheter, våra extremt värdefulla sponsorer, Uniteds affärsnätverk & självklart våra fans, som alla möjliggör att vi endast TILLSAMMANS kan aktivt glidtackla arbetslöshet, ensamhet bland seniorer och skapa integrationslösningar för unga tjejer i vårat samhälle. Ensam är inte stark.


- Det känns otroligt kul. Speciellt om man höjer blicken och ser på det samhällsbygge vi skapade för 3 1/2 år sedan. Vi skapade det ännu en gång tillsammans med sponsorer, kommunen och fans. Ordet TILLSAMMANS är något som vi alltid kommer tillbaka till. Det är ett gemensamt bygge som betyder otroligt mycket för så många. Vi ser hur tufft det är i våra utsatta områden i Eskilstuna" kommenterar Emre Gürler, hållbarhetsansvarig i Eskilstuna United / Hjärta United.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup