• Eskilstuna United

JULIA TUNTURI LÄMNAR ESKILSTUNA UNITED


Föreningen och Julia har kommit överens om att hennes nästa steg är i en annan förening än Eskilstuna United. Julia var kontrakterad även för säsongen 2021, men hon framförde under slutet av året 2020 ett önskemål om att få lämna för en ny miljö. Föreningen har tagit hänsyn till hennes önskemål och accepterat dem. Den nya föreningen löser ut Julia i förtid från sitt avtal med Eskilstuna United.


Magnus ”Munken” Karlsson kommenterar:

"Jag vill tacka Julia för hennes insatser och bidrag i Eskilstuna United. Hon lämnar med gott betyg. Trots mindre speltid under det sista av de tre åren så har Julia alltid uppträtt med bra attityd och inställning. Det har också speglat vår dialog och utvärdering av säsongen. Det återstår bara att önska henne lycka till.


Julia Tunturi kommenterar:

"Efter tre fantastiska år i Eskilstuna känner jag nu att jag behöver gå vidare i min karriär och byta miljö. Jag vill tacka alla spelare, ledare och supporters som gjort den här tiden både värdefull och utvecklande. Det känns väldigt fint att ha fått representera en klubb som Eskilstuna United. Eskilstuna United tackar Julia för sitt engagemang både på och utanför planen. "


Vi önskar Julia lycka till i sin fortsatta karriär!


Vid frågor, kontakta: Magnus Karlsson

Email: magnus.karlsson@eskilstunaunited.se

Mobil: 070-327 89 98 #obosdamallsvenskan #eskilstunaunited #nyautmaningar

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup