• Eskilstuna United

COLLIN SKRIVER NYTT 2-ÅRS KONTRAKTIdag har Eskilstuna United och Kaisa Collin kommit överens om ett nytt 2-årsavtal. Den finländska A-landslagsspelaren tillhör därmed Eskilstuna United säsongerna 2020 och 2021.


Kaisa Collin om att stanna i Eskilstuna:

”Det var ett ganska enkelt beslut att stanna i United. Jag känner att jag funnit mig till rätta i Eskilstuna. Jag är i en bra miljö och känner att jag blir bättre och bättre hela tiden. Nu ska jag jobba vidare och förtjäna en plats i startelvan. Jag är långt ifrån färdig i Eskilstuna.”


Magnus Karlsson om Kaisas nya avtal:

”Jag ser fram emot att få jobba vidare tillsammans med Kaisa. En ambitiös spelare som bidrar till gruppen på fler sätt än bara fotbollsmässigt. En godkänd debutsäsong som lovar mer. Potentialen att bli en stor målskytt finns. Jag tar det som ett gott betyg för vår träningsmiljö att hon stannar hos oss"


Under debutsäsongen svarade Kaisa för 3 mål på 19 matcher.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup