• Eskilstuna United

LINN VICKIUS FÖRLÄNGER MED ESKILSTUNA UNITED


Eskilstuna United och Linn Vickius är överens om en förlängning av parternas nuvarande kontrakt. Det nya avtalet inkluderar säsongen 2021.


Magnus Karlsson:

”Linn har visat att hon är en spelare som både kommer att påverka och utveckla Eskilstuna Uniteds spel. Kontinuitet är viktigt för oss och det är extra kul att det är en ung, egen produkt från regionen med stor potential som bidrar till det.

Det går inte att bortse från det faktum att Linn haft en del motgångar i form av skador. Därför är vi i United stolta över att ha delats Linns resa mot den yttersta eliten. Hon ett bra exempel på att hårt jobb och uthållighet lönar sig. Nu ser vi fram emot fortsättningen.”


Linn Vickius:

”Jag är såklart glad, jag trivs i United och känner att jag kommer att utvecklas i den här miljön. Klubben visar att den tror på mig och jag kommer att jobba hårt för att bli bättre och bidra till lagets fortsatta utveckling. ”

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup