• Eskilstuna United

Loreta förlänger med United


Foto: Morgan Nyberg Boussard

Den viktiga offensiva kuggen Loreta Kullashi är klar för två år till i Eskilstuna United. - Att behålla vår för stunden enda svenska A-landslagsspelare har varit viktigt för oss, säger tränaren Magnus ”Munken” Karlsson.


Oktober inleds med ett härligt besked för United och alla dess supportrar. ”Lorre”, som just nu är med blågult i Ungern, väljer att bli klubben trogen ännu längre eftersom hon nu har skrivit på för ytterligare två säsonger.


- Det känns riktigt bra att förlänga kontraktet. Jag trivs väldigt bra i Eskilstuna och känner att det är en bra miljö för fortsatt utveckling, med alla spelare, tränare och alla runt omkring laget. Jag vill fortsätta utvecklas och bidra till att Eskilstuna tar sig framåt, säger Loreta.


Den pågående säsongen har hon noterats för sju mål och tre assists och har spelat samtliga 19 omgångar hittills. - Jag är glad att Loreta väljer att stanna i Eskilstuna. Hon har en central roll i vårt anfallsspel och jag är säker på att den kommer att utvecklas ytterligare, kommenterar Munken. Loreta kom till United från AIK 2017, övertygade stort och slog sig in i A-landslaget. Efter ett skadefyllt 2018 har hon nu återtagit platsen i blågult.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup