• Eskilstuna United

LORETA STANNAR I UNITED 2019

Eskilstuna United är glada att kunna meddela att Loreta Kullashi valt att fortsätta sin fotbollsutveckling i Eskilstuna. Hon har signerat ett kontrakt över 2019.


Magnus Munken Karlsson, tränare: ”Så klart är vi väldigt glada att Loreta stannar hos oss i Eskilstuna. Vi känner alla hennes kvaliteter och ser fram emot säsongen 2019. Det känns som ett nyförvärv givet hur skadedrabbad hur hösten varit. En fortfarande ung spelare med stor potential som dessutom bidrar med kontinuitet”


Loreta kom till Eskilstuna United, från AIK Fotboll under sommaren 2017. Hon gjorde under sin första säsong med Eskilstuna United, 6 mål på 10 matcher. Loreta inledde säsongen 2018 med debut i A-landslaget.


Loreta Kullashi: ”Jag bestämde mig för att stanna eftersom Munken är en bra tränare som visar ett stort förtroende för mig. Jag är säker på att vi kommer ha ett lag som kan prestera på topp. Vi har ett väldigt starkt lag som kommer att kunna konkurrera i toppen. Eskilstuna United erbjuder alla förutsättningar för att utvecklas och bli en bättre fotbollsspelare”


Eskilstuna Uniteds kontaktperson vid eventuella frågor: Magnus Karlsson magnus.karlsson@eskilstunaunited.se Tel 070-327 89 98  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup