• Eskilstuna United

Matchsnack med MunkenDet är matchdag.

Det är premiärfest.

Månader av förberedelser är avklarade och därför bjuder hemsidan givetvis på tränaren Magnus ”Munken” Karlssons funderingar inför Eskilstuna Uniteds säsongsstart.


”Lördag förmiddag den 13 april och vi har precis avslutat veckans sista träning. Förberedelserna har gått enligt plan. Då syftar jag såväl på den här veckan som hela perioden från 4 januari fram till nu.”


”Efter det senaste landslagsuppehållet har en av de mer prioriterade uppgifterna varit att samla laget och gruppen igen. Alla (åtta) kom hem hela och friska och med en lagom belastning. Rapporteringen från respektive förbundskapten var också positiv i grunden.”


”Den enda skadan vi dras med nu är Tia Hälinens fraktur efter smällarna hon fick mot Uppsala och Djurgården. Som tur är går ju tiden fort och är man optimistisk och räknar åtta veckor från Uppsalamatchen kan hon snart börja närma sig planen och laget i träning.”


”Matchen mot Rosengård kommer att kräva en topprestation av oss. Arbetsinsatsen vet vi behöver vara betydande. Högt upp i prioritetsordningen finns att vi agerar tillsammans och synkat. Det gäller både försvar och anfall. Vi litar på våra kvaliteter och ser verkligen fram emot att få utmana Rosengård.”


”Spelarna har fått laget, så roller och ansvar är fördelade och tydliga inom ramen för vår gameplan. Ni övriga som är nyfikna får vänta till timmen före avspark.

Hoppas vi ses på Tunavallen.

Välkomna!”


Vad: Eskilstuna United-Rosengård, premiär i OBOS Damallsvenskan

När: Söndag 14 april klockan 13.00

Var: Tunavallen

Hur: Biljett köpes på https://eskilstunaunited.ebiljett.nu

Vuxen: 100 kr, pensionär/studerande 60 kr

Årskort vuxen 850 kr, pensionär/student 550 kr, ungdom 8-18 år 350 kr.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup