• Eskilstuna United

Matchsnack med "Munken"

Fjärde omgången från slutet och fyra poäng upp till Champions League-plats. I dag jagar United ännu en seger när man gästar Örebro.Med start 17.00 på Behrn Arena ska det mycket formstarka United försöka få hål på Örebro, mötet på Tunavallen i våras slutade 0-0 men som bekant har Eskilstuna fått fart på spel och målskytte sedan dess. Här är tränare Munkens tankar inför dagens uppgift: Kan du göra ngt av det här Matchsnack : Vi åker till Örebro idag. Någon form av derby. Det närmaste vi kommer iallafall. Inte direkt den rivalitet som vanligtvis kommer med derbytanken.

Förutsättningar här handlar mer om att vi känner varandra väl. Dels för att vi har redan möts 3 gånger i år och dels är vi i omgång 19. Det finns få saker som inte är scoutade. Så idag handlar det om att göra det vi är bra på ofta och med kvalitet. Vi kommer med gott självförtroende efter våra senaste matcher. Idag kommer det att avgöras på individuella prestationer. Tålamod är dagens nyckelord. Munken

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup