• Stefan Alhag

Matchsnack med Munken


Jodå, det är matchdag igen.

På onsdagskvällen är det dags för vårt Eskilstuna United att gästa Djurgården och tränare Munkens morgonrapport andas mycket optimism.


Djurgården, med Malin Diaz och Olivia Schough som två av förgrundsfigurerna, parkerar som nia i tabellen på fem inspelade poäng, enda segern hittills kom hemma mot Vittsjö.

Förmodligen känner stockholmarna att seger nummer två borde ha kommit senast, men i en rock 'n' roll-drabbning mot Kristianstad gick DIF upp till 3-0 men tappade det till 3-3.

Klockan 19.00 i kväll på Stockholms Stadion blåser domaren för avspark och precis som vanligt bjuder hemsidan er på en dagsfärsk rapport från Magnus "Munken Karlsson:


Godmorgon, dags för omgång 7 och veckomatch.

Djurgården på Stockholms Stadion innebär överkomlig restid till matchen. Vi samlas vid 3-tiden och går igenom det viktigaste inför dagens uppgift.

Vi förväntar oss en ny jämn match. Tittar vi närmare på Djurgården så finns det kvaliteter i laget och resultatmässigt har vi presterat likvärdigt så här långt i år.

Vi tänker oss att börja där vi slutade senast. Vi gjorde precis som i Linköping en stark andra halvlek mot Vittsjö. Högre aktivitet både i försvars- och anfallsspelet bidrog till att det blev vinst senast. Det tar vi med oss.

I övrigt är alla friska och vi kommer att ha gott om alternativ till byten.

Munken

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup