• Stefan Alhag

Matchsnack med Munken


Det har blivit dags för Eskilstuna Uniteds fjärde match i OBOS Damallsvenskan. Facit så här långt är två 0-1-förluster samt 1-1 på bortaplan mot Göteborg.

Under söndagen väntar en ny bortamatch, den här gången står Limhamn/Bunkeflo för motståndet, avspark är 13.00 och här är Unitedtränaren Magnus ”Munken” Karlssons funderingar några timmar innan:


Sitter och äter frukost på hotellet i Malmö. Bra uppladdning så här långt. Vi tränade i går, åt lunch i Eskilstuna och satte oss på bussen till Skåne.

Vid det här laget har vi pratat klart. Gruppen är ganska tyst men väldigt fokuserad. Vi vet varför vi är här. Vi ska spela tillsammans och vara ett starkt lag men med stort individuellt ansvar.

LB07 var ofrivilligt spellediga förra helgen till följd av flygstrejken. Vilka uttryck det tar sig visar sig. Vi har fokuserat på hur vi kan göra skillnad och det är ingen hemlighet att den största skillnad vi kan göra är att spela bollen i mål.

Det blir några förändringar i laget.

Den enda jag bjuder på här är att Kaisa Collin spelar från start.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup