• Stefan Alhag

Matchsnack med Munken


En vecka efter vår sköna seger mot Piteå är det dags för match i OBOS Damallsvenskan igen.

Vårsäsongen är över, nu börjar returmötena och vi inleder med att gästa Vittsjö i Skåne med start 15.00 i eftermiddag.


Med Piteåspöket bortskrämt kan man anta att det varit gott självförtroende och glada miner de senaste dagarna hos Eskilstuna United.

Efter den extremt intensiva vårsäsongen blir spelschemat nu lite mer normalt. Här är tränare Magnus "Munken" Karlssons funderingar inför omgång tolv:


För ovanlighetens skull kommer vi till match med en hel träningsvecka. Den har varit välbehövlig och nu ser vi fram emot dagens utmaning mot Vittsjö.

Det är ingen nyhet för någon att vi kommer att behöva jobba hårt igen för att uppnå ett bra resultat. Serien är jämnare än tidigare och vi behöver se till att vi har en bra dag på jobbet.

Vi har nyligen spelat mot Vittsjö och jag tror på få förändringar i deras formation och spel. Dock är jag nyfiken på vilka spelare de ställer upp med. De har några nyförvärv och några på väg tillbaka från skador som gör det lite svårare att förutsäga deras startelva. Hur som helst behöver vi fokusera på våra prestationer. Och orka göra det i 90-plus minuter. Där ligger nyckeln till framgång i dag.

Munken

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup