• Stefan Alhag

Matchsnack med Munken


Från en guldkandidat till nästa.

Efter att vi utmanat Rosengård i söndags, men åkte dit på en straff, är det i eftermiddag dags att gästa tabelltvåan Göteborg.

Inför avsparken 15.00 bjuder tränare Munken som vanligt på senaste nytt.


Vi mötte just Göteborg i säsongens första hemmamatch i OBOS Damallsvenskan och var illa ute men klarade oavgjort efter en 1-1-kvittering alldeles i slutet av Loreta Kullashi.

Grejar vi poäng även på västkusten? Här är förutsättningarna enligt Munken:


God morgon!

Matchdag och vi sitter på bussen på väg mot Göteborg. Alla är tillgängliga för dagens bortamatch.

En inspirerande uppgift. Göteborg är som alla vet ett verkligt bra fotbollslag som inte fått med sig några resultat i de två senaste matcherna mot Rosengård och Kristanstad. Vi har ett liknande facit och det är två lag som har behov av att hitta ”rätt” igen.

Vi har valt att fokusera på de faktorer i vårt spel som påverkar våra chanser att vinna matchen. Sätter vi vårt försvarsspel vet vi att vi kan vara med och tävla mot de bästa. Höjer vi kvaliteten och kontrollen i vårt anfallsspel några snäpp vet vi att det blir jobbigt att försvara mot vår offensiv.

Så allt handlar till slut om vår förmåga att fokusera och genomföra det vi innerst inne vet att vi kan. Som sagt inspirerande och även utmanande. Kan inte önska mer av veckans träning och förberedelse, vi är redo ...

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup