• Stefan Alhag

Matchsnack med Munken


I kväll laddar Eskilstuna United för en viktig hemmamatch mot Örebro.

Det handlar om att åter klättra över nerflyttningsstrecket och som vanligt får ni senaste nytt från tränaren Magnus "Munken" Karlsson.


När Växjö lite oväntat besegrade Kristianstad i lördags betydde det att United halkade ner till plats elva, dock med en match färre spelad.

Den matchen avgörs på Tunavallen i dag när vi får besök från KIF Örebro. Lagen möttes i premiären av OBOS Damallsvenskan och då blev det 3-3.

Så här säger Munken inför returdrabbningen:


Omstart efter landslagsuppehållet och vi går därmed in i avslutningen av säsongen. Vi har haft ”lyxen” att bara ha två spelare på uppdrag (Amanda och Loreta) och därmed kunnat träna bra och väldigt fokuserat på vad som komma skall.

Alla är friska vilket såklart också bidrar till att vi nu känner oss redo för match igen. Vi är i ett nytt läge sett till tabellen men det ändrar inget i vårt arbetssätt fram till matchen.

Vi fokuserar på aktionerna som ska ge bra prestationer. Resultatet blir en effekt av det. Vi behöver bara gilla läget och på riktigt tycka om att spela matcher som betyder mycket. Vill vågar och kan är viktiga ord för oss i dag.


Vad: Eskilstuna United-Örebro (sponsormatchen), omgång 16 i OBOS Damallsvenskan

När: I kväll klockan 19.00

Var: Tunavallen, matchen sänds på sportbladetplay.se
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup