• Eskilstuna United

Matchsnack med Munken
Eskilstuna har fina poängsnittet 2,00 borta hittills. Målet i dag: Höja det till 2,33 genom att besegra tuffa Vittsjö i Skåne.


Borta bra men hemma bäst har inte gällt hittills för United i OBOS Damallsvenskan. I alla fall inte resultatmässigt då man lyckats bättre i ”fiendeland”. Så här resonerar tränaren Magnus ”Munken” Karlsson inför lördagens drabbning med starkt startande Vittsjö:Gameday. Veckans bästa dag. Vittsjö borta är en rejäl utmaning för oss. Obesegrade hemma i år och ännu inte släppt in mål hemma och då har Linköping varit på besök. Till dagens match är alla tillgängliga för spel vilket betyder att både Vaila Barsley och Tia Hälinen är tillbaka i truppen.


Hittills har vi visat oss trivas borta och i skrivande stund känns det som vi har bra koll på vad som behöver göras. Bra duellspel och lite bättre värderingar i anfallsspelet kommer att hjälpa oss långt. Men jag förväntar mig att vi först och främst jobbar hårt idag. Vi ser fram emot matchen och hoppas du följer oss. Om inte så ses vi på onsdag.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup