• Stefan Alhag

Matchsnack med Munken


Det har blivit dags att avrunda den korta vårsäsongen.

Efter den sjunde omgången väntar ett långt uppehåll för VM och Eskilstuna United vill givetvis gå på ledighet med en seger i färskt minne.


Ska det bli verklighet måste man ta en tung bortaskalp då man gästar Kristianstad på söndagseftermiddagen. Matchstart är klockan 17.00 och med ett facit på en seger, två oavgjorda och tre förluster tar sig tränaren Magnus "Munken" Karlsson an uppgiften i Skåne.

Precis som vanligt låter vi er ta del av hans funderingar inför kickoff:


Sex timmar kvar till match. Efter frukost på hotellet och en kortare promenad återstår nu bara en kortare matchgenomgång och lunch. Lite vila på det så är vi redo att möta upp Kristanstad i vårens sista match inför VM-upphållet.


Vi står inför tredje matchen på en vecka och det känns som vi har koll på spelarnas fysiska status. Det är så klart en av parametrarna för laguttagningen. Alla är tillgängliga även om det kanske inte står redo för 90 minuters spel på alla.

Kristanstad är ett erfaret och välorganiserat lag. Bra på fasta situationer. Vi bygger vidare på vår första halvlek mot Örebro och tar med duellspelet från andra halvlek i Vittsjö. "Best of” i veckans prestationer blir nycklarna till dagens match.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup