• Eskilstuna United

Matchsnack med MunkenI kväll finns chansen till tredje raka segern för Eskilstuna United. När jumbon gästar Tunavallen har tränaren Magnus ”Munken” ett par ord extra noga. Här är hans tankar:


" Dax igen, och vi har haft två träningar på oss att landa efter djurgårdsmatchen och hitta koncentration och fokus på kvällens uppgift mot Kungsbacka. Så klart är vi glada efter två bra matcher efter omstarten men det skall inte likställas med nöjda.


Det är viktigt att vi fortsätter att fokusera på de prestationer som gett oss bra resultat. Det är ledarstabens viktigaste uppgift att skapa de förutsättningarna. Det sitter i detaljerna. I varje liten prestation i vardagen. Allt från att återhämtningsdrycken är på plats direkt efter slutsignalen på Tele2, att det finns is till isbaden och att maten uppfyller kraven på rätt näringsintag. Att vi har en uppfattning redan till träningen på måndag hur vi tar oss an matchen på onsdag. Så här kan jag hålla på länge...


En annan viktig parameter är att hantera förväntningar. Tankar är skapande och tankens makt är stor. Rätt fokus. Fokus på det vi ska göra, ambition och driv att vilja lyckas. Till det några bra fotbollsbeslut och vi har en bra chans att vinna ikväll.


Alla spelare är tillgängliga till kvällens match. Ett bra betyg på hur vi tränar och förbereder oss. Full trupp betyder också att några inte får starta och ”riskerar" att bli utan speltid. En trygghet för tränaren, en konkurrensfördel för oss kontra vår motståndare och en utmaning för spelarna i fråga. Det enda som lönar sig är hårt jobb och tålamod. Inget annat.


Hårt jobb och tålamod är det vi behöver ikväll också, det är huvudingredienserna. Det kommer jag att påminna spelarna om. Så ofta det behövs."


Munken


Vad: Eskilstuna United-Kungsbacka, omgång tio i OBOS Damallsvenskan

När: Onsdag 31 juli klockan 19.00

Var: Tunavallen

Hur: Köp din biljett på https://eskilstunaunited.ebiljett.nu

Vuxen: 100 kr, pensionär/studerande: 60 kr (vid uppvisande av studentkort)

Säsongskort: Vuxen: 850 kr, pensionär/student: 550 kr, ungdomar 8-18 år: 350 kr

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup