• Eskilstuna United

PETRA ANDERSSON TAR PAUS PÅ OBESTÄMD TID

Petra Andersson som kom till United inför säsongen 2016 och har varit en viktig och bra spelare under sina två år i United.


Inför säsongen 2018 så har jag beslutat mig för att ta en paus från fotbollen. Det är ett val som har vuxit fram under hösten och efter säsongen. Mitt val är inte tidsbestämt så därför vill jag passa på att tacka alla spelare, ledare, supportrar och alla andra som har stöttat mig och Eskilstuna United under min tid här. Det har varit två fantastiskt roliga och utvecklande år och jag hoppas för fina framgångar för Eskilstuna United 2018.

Tack! Säger Petra Andersson


Självklart är det tråkigt att en sådan bra spelare som Petra väljer att ta en paus på obestämd tid, vi har haft en bra dialog med henne under hösten och har självklart förståelse för hennes beslut.


Vad som händer framåt vet vi såklart inte men Petra är självklart välkommen igen om hon skulle fatta ett sådant beslut säger Johan Bennäs

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup