• Eskilstuna United

U-landslagsspelare skriver på för United

Unga talangerna Fiona Eriksson och Johanna Renmark har skrivit på för United.


Fiona Eriksson (t.v) och Johanna Renmark (t.h). Foto:Morgan Nyberg Boussard

Eskilstuna United är överens med de unga talangerna Fiona Eriksson och Johanna Renmark, de kommer från Gideonsbergs IF i Västerås. Båda spelarna tillhör det svenska F03-landslaget som har UEFA F17-EM på hemmaplan i maj 2020 att se fram emot.


Magnus "Munken" Karlsson kommenterar:

" - Vi knyter två unga landslagsspelare till oss från Mälardalsregionen. Det är ett bra bevis för oss att vi har den positionen när Fiona och Johanna väljer oss för sin fortsatta fotbollsutveckling. Initialt kommer det att ställa krav på samordning med både Västerås BK30 (samverkansklubb) och den fotboll som tjejerna har via gymnasiet. Vi har en intressant och spännande resa framför oss. "


Fiona Eriksson kommenterar:

" - Det är otroligt kul att få skriva på sitt första kontrakt och dessutom med United som är en proffsig klubb. Jag ser fram emot att utvecklas i denna miljö."


Johanna Renmark kommenterar:

" - Det ska bli riktigt lärorikt och en ära att spela i Eskilstuna United. Det är en dröm som går i uppfyllelse."  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup