• Eskilstuna United

Ronja-ledarna prisade


Vi är oerhört glada och stolta över våra Ronja-ledare som idag blev prisade för sitt arbete!


Årets BAM-stipendium går till ledarna för Ronja-bollen; Siri Ed Kristersson (projektledare), Marianne Wardi, Firmesk Kakai, Vanessa Molina och Sabira Eid Mohammad & Wilma Nordström. Moterivering lyder :


"Ronjaledaren är en ung kvinna med intresse för fotboll och utveckling. Ronjaledaren brinner för att bidra till andras personliga utveckling. Efter egen utbildning i metodiken ansvarar Ronjaledarna för tjejer i åldrarna 8 – 15 år. Med sitt ledarskap, engagemang och Ronjabollens metodik att varva fysisk aktivitet och värderingsövningar bidrar Ronjaledarna till att deltagarna stärker sin självkänsla och sitt självförtroende. Som Ronjaledare är man en förebild och inspiratör för tjejerna att också bli Ronjaledare. Ronjabollens ledarutveckling är organiserad i Lärlingstrappan med färgkoder. Som ung kvinna med engagemang och ansvar för yngre tjejers utveckling är Ronjaledarna värdiga mottagare av årets BAM Stipendium. "

#ungtledarskap #framtidaledare #hjärtaunited #samhällsansvar

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup