• Eskilstuna United

Till våra sponsorer och supportrar!
Det är onekligen en både utmanade och ny situation samhället befinner sig i med coronasmittan.


Eskilstuna Uniteds tanke var att vi skulle ha den årliga upptaktsträffen inför fotbollssäsongen 1 april. Som alla förstår så skjuter vi upp den som den ansvarstagande föreningen vi är.


Vi vill passa på att tacka er för det stöd ni alla visat oss under åren. Utan er sponsorer och supportrar finns inte United. I dessa tider är ni än viktigare. Vi förstår att ni själva står mitt i coronasmittans konsekvenser i era privata liv men också som företagare och anställda.


Samtidigt kan det inte nog poängteras att det också finns ett liv efter coronan. Kanske vi då är än mer beroende av ert stöd.


Det finns också positiva tecken. Svenska Fotbollförbundet planerar för att starta damallsvenskan i maj månad. Eskilstuna United kommer inte att bli passiva under den här osäkra perioden. Tvärtom jobbar vi med ett antal frågor som långsiktigt är viktigt för föreningen – framtida sponsring, publikrekrytering, policy och handlingsplaner i ett antal viktiga frågor.


Vi följer noggrant utvecklingen, myndigheters och Svenska Fotbollsförbundets beslut och rekommendationer. Läget kan snabbt förändras men i dagsläget tränar vårt A-lag och avser också att spela träningsmatcher dock utan publik.


Vår barn- och ungdomsverksamhet hålls igång om än med restriktioner. I görligaste mån håller vi också igång verksamheten i Hjärta United. Vi lovar att återkomma under våren och under tiden hjälper vi och stöttar varandra.


Än en gång - ni är alla värd stor respekt för ert engagemang.


Var rädda om er där ute och ta hand om er!


Fotbollshälsningar


Eskilstuna Uniteds styrelse

genom Lina Bertilsson

Ordförande
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup