• Eskilstuna United

United anställer ny klubbchef


Anna Arnerdal börjar som tillförordnad klubbchef den 1 december 2020. Under tiden kommer klubben att gå ut med en annons för tjänsten.


Hennes huvuduppdrag är att leda föreningens nya sponsorarbete, samordna vår kommunikation och få till och säkerställa interna rutiner:


– Eskilstuna United vill vara en förening i framkant med stark ekonomi och ett starkt varumärke. Med en klubbchef på plats tar vi nya steg i den riktningen, säger ordförande Lina Bertilsson.


Anna Arnerdal anställs på halvtid till och med mars nästa år. Under tiden kommer klubben att gå ut med en annons för tjänsten.

Välkommen till United Anna Arnerdal, vår nya klubbchef! Berätta mer om vem du är?


Tack, det är jätteroligt att vara här.

Jag bor i Eskilstuna sedan drygt tre år med min man och våra två tonåringar, en fotbollsspelare och en friidrottare. Jag kom in i Eskilstuna Uniteds styrelse i mars i år och tycker det är en superhäftig resa som föreningen påbörjat.


De senaste tio åren har jag drivit eget företag som kommunikationskonsult, erfarenheter som jag tror jag har nytta av i rollen som klubbchef. Jag har lång erfarenhet av föreningsengagemang från innebandy, friidrott och fotboll. Jag har också en bakgrund som fotbollsdomare.


Vad innebär uppdraget som klubbchef ?


Jag ska jobba för att hela föreningen utvecklas till en organisation som motsvarar våra ambitioner för framtiden. Det ska bli väldigt roligt att både vara med och bidra till unga tjejers förutsättningar att spela fotboll och påverka möjligheterna för våra elitidrottare.


Vad kan du bidra med samt vad ser du för utmaningar & möjligheter för United under säsongen 2021 och inom den kommande framtiden ?


Vi har fortsatta utmaningar till följd av coronapandemin som kommer påverka oss även nästa år. Vi måste vara extra noga med vår ekonomi när vi inte riktigt vet förutsättningarna framöver. Men vi måste också våga tänka bortom detta, hur vi ska bygga vår organisation för framtiden. Så att vi blir den utbildningsplats vi vill vara för unga fotbollsspelare i vår region och etablera oss på övre halvan i damallsvenskan.


Det finns många med vilja och driv i den här föreningen, jag kommer vara en av dem och tillsammans ska vi skapa förutsättningar för fotbollen i Eskilstuna.


Kontaktinfo:


Anna Arnerdal

Mobil: 070- 610 92 77

Email: anna.arnerdal@eskilstunaunited.se


#klubbchef #eskilstunaunited #obosdamallsvenskan

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White RSS Icon

#ESKILSTUNAUNITED

OM ESKILSTUNA UNITED

Eskilstuna United DFF bildades den 29 september 2002 då fotbollklubbarna Slagsta IK och Tunafors SK slogs samman och bildade Eskilstuna United DFF.

BESÖKSADRESS

Årby IP, Årbygatan 4
63344 Eskilstuna

POSTADRESS

KONTAKTA OSS

Tel: 073-038 57 90

kansli@eskilstunaunited.se

Eskilstuna United DFF
Årbygatan 4
63345 Eskilstuna

Foto på Tunavallen taget av Jim Ahlerup